Tarieven - Next Level
fotografie, zwolle, bedrijf, workshop, workshops, dmfotografie, next, level, bedrijven
350186
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350186,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Fotografie Next Level Tarieven

Wij hanteren voor fotografie opdrachten verschillende tarieven. Dit heeft te maken met de aard van de opdracht. Bij een eenmalige opdracht is het uurtarief hoger. Huurt u ons vaker in, dan hanteren we een voordeliger uurtarief.

 

Afhankelijk van de grote van de opdracht komen we met één of met twee fotografen. Dit maakt voor het uurtarief geen verschil, dat blijft gelijk.

 

In een straal van 15 km rond Zwolle is de prijs inclusief reiskosten. Buiten die straal van 15 km betaalt u 19 cent per kilometer.

 

Bewerkingstijd zoals bijsnijden van de foto’s en controle op scherpte, kleuren en contrast is altijd inclusief.

 

U krijgt alle foto’s in hoge resolutie aangeleverd en zijn vrij te gebruiken zoals u dat wilt, bijvoorbeeld voor uw website, op social media of in flyers.

 

Wanneer u een pakket uren bij ons koopt, zijn deze uren vrij en flexibel in te zetten, natuurlijk in overleg met ons. Wanneer we bij u komen voor een opdracht, rekenen we hier altijd minimaal een uur voor. De ervaring leert dat we die tijd ook wel nodig hebben. De uren moeten binnen 1 jaar na aankoop besteed worden.

 

Voorbeelden waar u aan kunt denken om een pakket voor te kopen, zijn bij voorbeeld het vastleggen van bouwprojecten, portretfotografie van uw werknemers of het vastleggen van een personeelsfeest.