NEXT LEVEL 1 JAAR! - Next Level
fotografie, zwolle, bedrijf, workshop, workshops, dmfotografie, next, level, bedrijven
350002
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-350002,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Next Level Fotografie bestaat 1 jaar!

 

Het is misschien leuk om, nu we een jaar verder zijn, eens terug te blikken op hoe wij als Next level Fotografie ontstaan zijn.
Een stukje geschiedenis dus! Ook willen we vooruitblikken en hebben wij een toffe aanbieding om ons 1 jarig jubileum te vieren!


 Het was midden in de crisistijd dat we beiden besloten dat het eigen ondernemerschap genoeg kansen bood voor de toekomst.
Een jaar of 6-7 geleden schreven we ons beiden, onafhankelijk van elkaar, bij de Kamer van Koophandel in als fotograaf.

Voor Harold was een grote reden om zich in te schrijven zodat hij een extra inkomstenbron wilde creëren met iets wat hij heel graag deed.
Daarnaast zou hij hiermee altijd iets hebben om op terug te vallen mocht hij zijn baan kwijt raken, dit had hij op dat moment namelijk net meegemaakt als gevolg van een reorganisatie.

 Op het gebied van fotografie koos Harold er voor om me in het grote aanbod van fotografen te gaan specialiseren in hondenfotografie, waar toen nauwelijks concurrentie was.
Harold maakte vooral hondenportretten en een heel aantal workshops in Nederland en België georganiseerd waarin hij mensen leerde fotograferen.
Daarnaast heeft Harold nog wat uitstapjes gemaakt zoals het project ‘KiekZwolle’ waarin hij allerlei mooie plekken van Zwolle in beeld bracht en heeft hij Photowalk Zwolle opgezet heb met een andere Zwolse fotograaf.


Dwayne Maikel koos er voor om zich in de markt van de bruidsfotografie te storten wat een grote uitdaging was vanwege enorme concurrentie in deze markt.
Voor hem was het de uitdaging hier zijn hoofdbron van inkomsten van te maken.
Door zijn krachtige, persoonlijke beelden, doorzettingsvermogen en vooral door zich niet druk te maken over wat anderen doen of verwachten maar zijn eigen pad te volgen,
is het hem gelukt om zijn agenda in het trouwseizoen te vullen.
Van zijn succes getuigen ook de verschillende awards voor zijn gemaakte beelden.


In deze beginjaren hadden we als ‘collega fotografen’ af en toe contact met elkaar maar een samenwerking was er nog niet geweest.
We brainstormden weleens samen wat er zou kunnen gebeuren en ontstaan wanneer we de handen ineen zouden slaan.
We herkenden elkaar in de stijl van fotografie en onze manier van werken en wisten ook dat je samen verder kunt komen dan alleen.
Zo ontstond uiteindelijk vorig jaar het idee om al onze geleerde lessen en kwaliteiten samen te brengen en ons te gaan richten op de zakelijke markt en grote events en daarnaast een extra tak waarin we onze kennis delen met beginnende fotografen door het geven van workshops.

 Op deze manier konden we veel meer mensen helpen aan mooi en krachtig beeldmateriaal voor op sociale media, websites, folders en mailings.
Daarnaast konden we meer mensen helpen om beter te leren fotograferen.


Zo stapten we vorig jaar 17 september 2018  samen naar binnen bij de Kamer van Koophandel in Zwolle om ons opnieuw in te schrijven, maar nu als Next Level Fotografie Zwolle.
Sindsdien hebben we al een heel aantal ondernemers, organisaties en instellingen aan vers, nieuw sprekend beeldmateriaal geholpen.
Zo waren we aanwezig op een uiteenlopend scala van events.
Van spectaculaire events met grote sterren tot intieme huiskamerconcerten, van lokale ondernemingen tot grote bedrijven die iedereen kent.
We maakten persoonlijke portretten maar bouwden ook aan het aanleggen van een grote beeldbank.

Ook gaven we onze eerste gezamenlijke workshops fotografie en ontwikkelden daarvoor onze eigen methodiek.


We willen dan ook iedereen die ons het afgelopen jaar het vertrouwen heeft gegeven bedanken voor de kans die ze ons gaven beeld te maken van hun verhaal!
Zonder jullie zouden wij niets te vertellen hebben. Ons bestaansrecht is er omdat jullie er zijn!

 Nu jullie iets weten van onze geschiedenis willen we een blik vooruit werpen, de toekomst in.
Wat zijn onze plannen voor het komende jaar?

  1. We willen nog meer ondernemers, organisaties of instellingen helpen aan Next Level beeldmateriaal.
  2. We willen 4 keer per jaar onze workshop fotografie geven waarin je in één dag je camera leert kennen, en zelf leert om ‘Next Level beelden’ te maken. Wij delen al onze kennis en ervaring met jouw tijdens deze dagen. Schijf alvast 9 november in je agenda, dan zal de eerstvolgende workshop zijn!

 

 Omdat we 1 jaar bestaan willen we dat met jouw vieren met een toffe aanbieding!

Op dit moment is LinkedIn super hot en wordt er meer en meer verbindingen gelegd op deze plek.
Het is slim om je zelf daar te laten zien met een goede foto die uitstraalt wat jij wilt.

Wij willen al onze vaste volgers en klanten de mogelijkheid bieden een mooie (portret) foto sessie te laten maken die je o.a op LinkedIn goed kunt gebruiken.

Kom Zaterdag 23 november naar Zwolle dan zorgen wij voor een mooie plek waar we een fotosessie met jou kunnen inplannen! We zorgen voor koffie, thee, fris en wat lekkers! Je kunt de foto’s dezelfde dag ter plekke uitkiezen en krijgt deze dan digitaal toegestuurd.

Je betaalt deze dag maar 25,- voor de hele sessie inclusief 2-5 foto’s ipv 99,-

We hebben 15 plekken voor deze dag. Mail ons als je een of meer van deze plekken wilt bemachtigen!