Next Level Fotografie - Over ons - Wie zitten er achter Next Level?
fotografie, zwolle, bedrijf, workshop, workshops, dmfotografie, next, level, bedrijven
348363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348363,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over ons

Dwayne Maikel

“Persoonlijk betrokken. Belangrijk? Het belangrijkste wat mij betreft!”

 

Maart 2013, een bezoek aan de KVK te Zwolle. Een kleine stap naar een grote toekomst. Mijn eerste bedrijf werd gestart: DM Fotografie Zwolle. Fotografie was daarvoor een hobby, werd een passie en inmiddels is het voor mij het allermooiste om te mogen doen.

 

5 jaar later als fulltime fotograaf; van bruiloften, evenementen, portretfoto’s en bedrijfsfotografie. De ervaring leert dat nauw en goed samenwerken leidt tot het succes dat wij, samen met jou, willen nastreven.

 

Ondernemend, creatief, vooruitstrevend en vooral betrokken. Dat zijn de kernwoorden die mij als fotograaf het beste omschrijven.

Harold Meerveld

“Doe jij fotografie voor je werk of voor je plezier?”

 

Die vraag krijg ik vaak wanneer ik aan het werk ben tijdens een opdracht. Allebei zeg ik dan! Sinds 2013 ben ik officieel ingeschreven als fotograaf bij de kamer van koophandel en heb in die 5 jaar veel verschillende opdrachten gedaan. Van grote events, tot bruiloften en bedrijfsreportages.

 

Creatief, ondernemend en nieuwsgierig zijn kernwoorden die goed bij mij passen en die je terug kunt vinden in mijn stijl van fotografie. Ik ben altijd op zoek naar de juiste momenten, hét verhaal of nieuwe manieren om iets in beeld te brengen.

 

Naast fotografie zelf, deel ik graag mijn kennis en ervaring door het geven van workshops. Een paar honderd cursisten heb ik de afgelopen jaren een of meerdere stappen verder geholpen in hun ontwikkeling als fotograaf. Van privé workshops tot hele weekenden met grotere groepen.

René Berends

Met mijn passie voor video en alles wat daar mee te maken heeft wil ik bedrijven helpen hun impact te vergroten dankzij EPISCHE video’s!

Geen saaie product video’s meer, geen platte bedrijfsvideo’s meer maar video’s die impact maken!